FAQ's

1. Vilka typer av elcyklar erbjuder ni?

Vi erbjuder ett brett sortiment av elcyklar inklusive citycyklar, mountainbikes, hopfällbara cyklar och fler varianter som passar olika behov och terränger.

2. Hur fungerar er leveransprocess?

Vi erbjuder leverans inom Sverige. Normalt sett tar det [antal dagar] för att leverera din elcykel. Observera att leveranstiden kan variera beroende på plats och tillgänglighet.

3. Har ni några garantier för era elcyklar?

Ja, vi erbjuder garantier för våra elcyklar. Varje modell har olika garantivillkor. Kontakta vår kundtjänst för specifik information om garantier för den cykel du är intresserad av.

4. Hur sköter man underhållet av en elcykel?

Underhållet av en elcykel liknar det för vanliga cyklar, men det finns några extra steg för att ta hand om batteri och elsystem. Se till att följa tillverkarens instruktioner i användarhandboken och kom ihåg att ladda batteriet regelbundet.

5. Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

e-biker.se erbjuder garanterad säker och trygg betalning vid utcheckning genom:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Maestro
  • Union Pay
  • Shop Pay
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • PayPal

6. Kan jag returnera en elcykel om jag inte är nöjd med mitt köp?

Vi erbjuder en returpolicy som ger dig möjlighet att returnera din elcykel inom en viss tidsram om du inte är nöjd. Se vår returpolicy för detaljer kring returer och återbetalningar.

7. Har ni reservdelar och tillbehör för era elcyklar?

Ja, vi tillhandahåller ett urval av reservdelar och tillbehör för våra elcyklar. Du kan kontakta vår kundtjänst för att få information om tillgängliga delar och tillbehör.

8. Erbjuder ni service och reparationer för köpta elcyklar?

Vi samarbetar med servicepartners för att erbjuda service och reparationer för våra sålda elcyklar. Kontakta oss för att få information om servicealternativ i din region.

9. Kan jag köpa presentkort för era elcyklar?

Ja, vi erbjuder presentkort för våra elcyklar. Kontakta vår kundtjänst för att köpa eller få mer information om presentkort.

10. Hur kan jag kontakta er om jag har ytterligare frågor?

Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post på [kontakt-e-post] eller använda kontaktformuläret på vår webbplats för att få svar på eventuella ytterligare frågor.